Braamspunt" /> Braamspunt"> Braamspunt">

Thula kinderboek van Ineke Oudekerk

Thula kinderboek van Ineke Oudekerk

Lieve vrienden,

Met grote blijdschap geef ik kennis van de geboorte van Thula. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar mijn eerste kinderboek is een feit. Iedereen die mij heeft geholpen, gesteund en aangemoedigd, wil ik van harte bedanken! Ik ben erg blij met alle positieve reacties die ik heb gekregen.

‘Een prachtig kinderverhaal verteld op een manier die jou als ouder ook geboeid houdt. De mooie beschrijvingen van de Surinaamse natuur en de avonturen die Thula beleeft, geven mij heimwee naar mijn jeugd in Suriname. Ik hoop dat Ineke ons nog meer over deze kleine sabaku zal vertellen, want ouders en kinderen zullen allemaal verliefd raken op de dappere en ietwat ondeugende Thula.’ Jörgen Raymann

 THULA BESTELLEN
Sommigen van jullie werden al ongeduldig weet ik. Goed nieuws! Sinds vandaag is Thula in beperkte oplage ook verkrijgbaar in Nederland voor slechts €12,95.

Stuur een email naar info@inekeoudekerk.com met je naam, het afleveradres en het aantal boeken dat je wilt bestellen. De verzendkosten betalen wij.

Ik hoop dat jullie mij helpen en deze mail doorsturen naar vrienden en bekenden. Zo zorgen we er samen voor dat Thula ook in

Ineke Oudekerk
Ineke Oudekerk

Nederland kan vliegen.

Warme groet,

Ineke Oudekerk

 

ANS-Persbyreau/ braamspunt.com@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*